Litt svakere for ContextVision

Det svenske selskapet ContextVision greier ikke helt å følge opp. Her er fasit for fjerde kvartal 2008.

Foto: Scanpix
Børs

Det svenske selskapet ContextVision leverer et resultat på 6,1 millioner svenske kroner etter finans i fjerde kvartal 2008.Dette melder selskapet torsdag.Fasit for tilsvarende periode året før var 7,5 millioner svenske kroner.Driftsinntektene kom inn på 19,2 millioner svenske kroner (19,5), mens nettoresultatet til slutt landet på 4,8 millioner svenske kroner (4,9).Les hele rapporten fra ContextVision her!ContextVision melder at de holder fast ved sin ambisjon om en dobling av omsetningsbasen fra 2007 innen 2010.Selskapet skriver også at de vil prioritere tilbakekjøp fremfor utbytte til aksjonærene.Selskapet skriver at det som følge av den pågående uroen vil være for utfordrende å nå ambisjonen om å doble 2007-inntekstbasen innen 2010, men vil fortsette å jobbe mot dette målet.

Nyheter
Børs