Meglerhus kaster ut to aksjer

DnB NOR Markets vraker to aksjer fra ukeportefølje. Én aksje tas inn i varmen.

Paal Karstensen er aksjesjef i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen
Børs

DnB NOR Markets var et av meglerhusene som gikk på en smell i Golden Ocean i uken som gikk. Nå vrakes aksjen fra ukeporteføljen:- Vi tar ut Golden Ocean og Telenor. Golden Ocean meldte om mulig kapitalbehov, og våre analytikere har nedgradert aksjen. Telenor har levert gode tall, men det synes som om en del aksjonærer har revurdert sin oppfatning av aksjen ifb med India-investeringen. Inn kommer Odim, som både er lavt priset, har god ordrereserve, sterk konkurranseposisjon og egenutviklet teknologi, skriver meglerhuset i dag.Ukens anbefalte portefølje

  • SeadrillSeadrill
  • TandbergTandberg
  • QuesterreQuesterre
  • Deep Sea SupplyDeep Sea Supply
  • RCLRCL
  • Kongsberg GruppenKongsberg Gruppen
  • Sparebanken Midt-NorgeSparebanken Midt-Norge
  • OdimOdim

Nyheter
Børs