Nyheter senker aksjene på Wall Street

Investorene på Wall Street ser ikke ut til å være fornøyd med dagens makrotall. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Foto: iStockphoto
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 1,53 prosent og står i 1.507,09 poeng mens Dow Jones står i 7.787,17 poeng etter en nedgang på 1,92 prosent.Utviklingen kan du følge her.Ferske tall fra amerikanske myndigheter viser at antall førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (jobless claims) falt med 8.000 til 623.000 sist uke. Det var ventet at antall jobless claims skulle ende på 610.000.Den amerikanske detaljhandelen steg 1,0 prosent på månedsbasis i januar. Her var det ventet en nedgang på 0,8 prosent.

Nyheter
Børs