RCCL knuser all time low

Royal Caribbean Cruises sliter med høy gjeld og det kan det bli emisjon i selskapet. Nå stuper aksjen på Oslo Børs og knuser "all time low"

Freedom of the Seas, fra Aker Finnyards i Turku, til RCCL - Foto: AKY
Børs

Royal Caribbean Cruises er inne i meget røft farvann for tiden.Selskapet sliter med høy gjeld, og i tillegg raser inntektene. Finansavisen skriver fredag at mye nå tyder på at cruise-rederiet ikke vil klare å betjene gjelden sin.- Det er stor sannsynlighet for at RCCL ikke vil klare å betjene gjelden sin på et tidspunkt i løpet av denne nedsykelen, og at de i så fall må i forhandlinger med kreditorene sine. Da kan obligasjonseierne fort kreve at det blir tilført ny kapital gjennom en emisjon, sier analytiker Dag Sletmo i ABG Sundal Collier til avisen.På Oslo Børs stuper nå aksjekursen til ny "all time low". Tidligere var 42,60 kroner det laveste nivået aksjen noen sinne hadde hatt. Nå omsettes RCCL til 38,60 kroner, ned 11,70 prosent.

Nyheter
Børs