40 børsnoterte selskaper kan gå konkurs

Ikke la deg lure av lave nøkkeltall. Kapital slår fast at 40 børsnoterte selskaper kan gå konkurs. Her kan du tape alle pengene.

Børs

Ikke la deg lure av lave nøkkeltall. Selv om mange av de børsnoterte selskapene handles til meget lave P/B-, P/S eller P/E-verdier, kan du risikere at de ender i skifteretten. Kapital har funnet frem en rekke aksjer der markedet har heist varselflagget.40 børsnoterte selskaper konkursprises.Reservoir Exploration Technology står frem som en av verstingene. Da Kapital gikk i trykken sto aksjen i 1,39 kroner, noe som betyr at aksjen har stupt 97 prosent det siste året. På det kursnivået prises RXT til en P/B og P/S til 0,1.Andre selskap som konkursprises er Tandberg Data, Eltek, Crew Gold. Corp, Tandberg Storage og Hurtigruten.Hele listen finner du i siste utgave av Kapital.

Nyheter
Børs