- 9 av 10 er positive til aksjemarkedet

Trygve Hegnar omtaler aksjemarkedet, og er redd for at det vi ser bare er et suckers rally.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Børs

I dag er Hovedindeksen på Oslo Børs opp 1,41 prosent til 224. På tre uker har har Hovedindeksen steget 14 prosent. En av de sterkeste støttene for oppgangen har naturligvis vært en kraftig oppgang i oljeprisen. Trygve Hegnar mener investorer igjen er positive til markedet.- Det er en veldig positiv undertone i markedet. Alle sier nå at bunnen er nådd, og at vi er i en positiv trend, sier Trygve Hegnar i dagens sending av Økonominyhetene med Trygve Hegnar.Hegnar mener "9 av 10" nå er positive til markedet, men er forsiktig med å si om denne oppgangen er reell, eller om det bare er et "suckers rally".Se hele sendingen her

Nyheter
Børs