Aksje med stor oppside som kan doble seg

Det ene meglerhuset sier aksjen har stor oppside, det andre tror den kan tredoble seg i verdi. - For REC er emisjonsrisikoen redusert, heter det i en analyse.

Foto: Scanpix
Børs

REC-aksjen kan vise seg å være et meget bra kjøp. Det virker det som både DnB NOR Markets og Orion Securities står inne for.- REC er en rekylkandidat. Selskapet har lånerammer i kroner mens investeringene er i dollar, og dette kan bety at emisjonsrisikoen er redusert. På lengre sikt ser vi stor oppside i aksjen, skriver Orion Securites i en fersk analyse.DnB NOR Markets på sin side smeller til og her en kursmål på REC på 120 kroner. Det vil si at meglerhuset mener at aksjen kan stige i overkant av 160 prosent fra dagens nivå.REC er fredag opp 0,66 prosent til 46,10 kroner.

Nyheter
Børs