Aksjene faller på Wall Street

Etter gårsdagens fest på Wall Street er det enkelte som velger å ta gevinst. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

En trader på NYSE studerer en skjerm - Foto: AP
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Fire minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,56 prosent og står i 1.453,99 poeng mens Dow Jones står i 7.328,32 poeng etter en nedgang på 0,91 prosent.Les også: Dette er dagens viktigste nyhet. Utviklingen kan du følge her.I dag har det blitt kjent at konsumprisindeksen i USA steg 0,4 prosent i februar, mens det var ventet en oppgang på 0,3 prosent.Den amerikanske driftsbalansen viste et underskudd på 132,8 milliarder dollar i fjerde kvartal 2008, mens det var ventet et underskudd på 137,1 milliarder dollar.

Nyheter
Børs