Aksjene stiger på Wall Street

Investorene på Wall Street kan glede seg over en positiv børsåpning. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

En glad trader på NYSE - Foto: AP
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 1,05 prosent og står i 1.506,82 poeng mens Dow Jones står i 7.544,64 poeng etter en oppgang på 0,78 prosent.Utviklingen kan du følge her.Bedre enn ventetTall fra amerikanske myndigheter viser at antall førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (jobless claims) endte på 646.000 personer denne uken. Ifølge vår egen Market watch lå forventningen på 655.000 nye arbeidsledige.Totalt er det 5,473 millioner arbeidsleidge i USA, mens det var ventet å være 5,33 millioner arbeidsledige.

Nyheter
Børs