Analytiker: - Det snur i løpet av året

Vendepunktet kan ikke vært langt unna, tror kredittanalytiker Pål Ringholm i First Securities.

First Securities - Pål Ringholm - Foto: Finansavisen
Børs

Kredittanalytiker Pål Ringholm i First Securities slår fast at aksje- og kredittmarkedene tidligere har nådd bunnen ni måneder før realøkonomien.- Kredittmarkedet snudde ni måneder før resesjonen var over på 1930-tallet. Kredittmarkedet snur sammen med aksjemarkedet, og det er noe å se etter denne gangen siden kredittmarkedet er kilden til problemene vi er oppe i, mener kredittanalytikeren ifølge Finansavisen.Under foredraget «Snur det i krisens tredje år?», i regi av Holberg Fondene, slo analysesjefen for kreditt fast at situasjonen kan bli litt verre, men at vendepunktet ikke kan være så langt unna.- Det er god sannsynlighet for at det snur i løpet av året, mener Ringholm.

Nyheter
Børs