Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Foto: AP
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Dockwise som en kjøpskandidat mens Tandberg får en svak kjøpsanbefaling på kort sikt.- Dockwise falt kraftig i fjor og bunnet ut på 3,78 kroner i slutten av desember. Det er nå etablert en kortsiktig, stigende trend, og aksjen har nylig brutt motstanden ved 5,10 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert. Positiv volumutvikling styrker aksjen ytterligere. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved 5,10 kroner samt ved gulvet i trendkanalen. Det er noe motstand ved syv kroner, deretter ved 12 kroner, så oppsiden er stor. Høy risiko. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Tandberg har brutt den kortsiktige, stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 80,00 kroner og motstanden ved ca. 100 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning på lengre sikt. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs