Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives DnB NOR som en kjøpskandidat mens Ekornes får en svak salgsanbefaling.- DnB NOR har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skulder-formasjon. Økende volum styrker signalet og en videre oppgang til nærmere 50 kroner indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved halslinjen på cirka 29 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler etter fem kjøp i november i fjor. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Ekornes ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt og har gitt salgssignal fra en rektangelformasjon. En videre nedgang indikeres. Det er støtte ved 52 kroner, mens det nå er motstand ved 60 kroner og i overkant av 70 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter en rekke kjøp i fjor samt to den siste uken. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs