Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives RCL som en kjøpskandidat på kort sikt mens Veidekke får en salgsanbefaling.- RCL reagerer opp fra bunnen av en fallende trendkanal, og har brutt et motstandsnivå ved 47 kroner. Positiv volumutvikling og positiv divergens i RSI styrker aksjen på kort sikt. På kort sikt er oppsiden stor, det er lite motstand før ved 106 kroner. Brudd på støtten ved 47 kroner vil være et salgssignal. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, sier analytikeren.- Veidekke ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten steget opp mot taket i trendkanalen, samt et horisontalt motstandsnivå ved 28 kroner, noe som bør gi en reaksjon ned. Aksjen har kortsiktig støtte ved dagens nivå på 25 kroner, deretter lite før ved ca 17.00 kroner. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs