Analytiker: Selg og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl frykter kursfall og anbefaler salg av følgende aksjer.

Foto: AP
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Songa Offshore som en svak salgskandidat mens Norwegian Property får en vanlig salgsanbefaling.- Songa Offshore har siden i fjor sommer vist en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Aksjen tester nå motstanden i taket av trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon ned. Et brudd opp gjennom dette nivået vil indikere en svakere falltakt. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- Norwegian Property viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen. Aksjen har nå falt til ny all-time low, og det er dermed lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Svak volumutvikling med høyt volum på negative dager, svekker aksjen ytterligere. Aksjen er positiv på innsidehandler etter handler i januar, men aksjen har falt kraftig etter dette. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs