Analytiker spår kursoppgang

Tandberg-aksjen kan komme til å stange i taket på kort sikt. Likevel rykker analytikerne i DnB NOR Markets ut med en kjøpsanbefaling.

1
Børs

DnB NOR Markets gjentar i dag sin kjøpsanbefaling på Tandberg-aksjen.-Tandberg-aksjen har løftet deg de siste ukene, men reverserte noe av dette på fredag. Visibiliteten når det gjelder Q1 er begrenset, men signalene fra selskapet underbygger en fortsatt god utvikling, sier analytikeren.-For Q1 venter vi et sesongmessig fall på topplinjen på 15 prosent i forhold til Q4/08, men med en fortsatt solid margin på 22 prosent. Verdsettelsen har steget fra P/E 9,5x til P/E 11,5x de siste ukene og dette kan innebære at aksjen stanger i taket på kort sikt, avslutter analytikeren.DnB NOR Markets opererer med et 12-måneders kursmål på 120 kroner pr. aksje, men på kort sikt kan det være duket for en pust i bakken. I skrivende stund omsettes aksjen for 90,40 kroner, opp 0,67 prosent.

Nyheter
Børs