Analytiker venter milliard-emisjon i REC

Argo Securities tror på emisjon i REC.

Børs

Meglerhuset Argo Securities har jekket ned REC-aksjen til selg fra nøytral, og har nytt kursmål på aksjen på 40 kroner, ifølge TDN Finans. Meglerhuset tror REC må hente inn ny kapital gjennom en emisjon i inneværende år.Ifølge meglerhuset vil en emisjon være positivt for verdiskapning på sikt, og har et langsiktig kursmål på aksjen på 100 kroner.Analytiker Henrik Schultz i Argo Securities skriver i en oppdatering av REC kan bryte med sine lånebetingelser hvis de ikke henter inn ny kapital. Han venter at REC skal hente inn minst 3 milliarder kroner. Dette tilsvarer 14 prosent av utestående aksjer.- Jeg tror de vil komme i brudd over sommeren og dermed på utføre en emisjon i 2009, sier Schultz til TDN Finans mandag.

Nyheter
Børs