Avtale nummer tre for Nordiag

- Vi har nå den verktøykassen som skal til for å ekspandere geografisk og generere salgsvekst i 2009, sier NorDiag-sjef Mårten Wigstøl.

Foto: HegnarOnline
Børs

NorDiag har utnevnt Biocentric som eksklusiv distributør i Frankrike innenfor feltet infeksjonssykdommer. Biocentric er et integrert bioteknologiselskap involvert i produktutvikling, produksjon og distribusjon av reagenser, kits og instrumenter for klinisk diagnostikk.- Dette er den tredje distributøren vi signerer avtale med så langt i 2009. Vi er i ferd med å lansere vårt lille prøveopparbeidelses instrument Arrow i markedet. Sett i lys av at vi har lansert gode produkter med et stort potensial og har en rekke spennende produkter på gang, så har vi nå den verktøykassen som skal til for å ekspandere geografisk og generere salgsvekst i 2009, sier Mårten Wigstøl, administrerende direktør i NorDiag.

Nyheter
Børs