Benekter resultatvarsel

-Det kan være at de ikke er gode nok og at vi er bedre, sier Atea-sjef Steinar Sønsteby.

Foto: AP
Børs

Tidligere i dag kunne vi lese at TietoEnator har sent ut et resultatvarsel. I januar og februar falt inntektene med 12 prosent sammenlignet med de samme månedene i fjor. Halvparten av dette skal være valutakursrelatert. Ledelsen skal nå gjennomføre en rekke kostnadskutt, og håper på den måten å spare inn 862 millioner kroner.- Jeg må være litt forsiktig med hvordan jeg formulerer meg i og med at vi er på børs, men vi har ikke vurdert å sende ut noen børsmelding for å si det på den måten. Det kan være at de ikke er gode nok og at vi er bedre. Vi og TietoEnator har jo utviklet oss i ganske forskjellige retninger de siste årene, sier Atea-sjef Steinar Sønsteby til Reuters.

Nyheter
Børs