- Beste betaling siden 1932

I kredittmarkedet har du ikke fått bedre betalt for å ta risiko på 77 år.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Børs

Pål Ringholm i First Securities var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han mener kredittmarkedet har bedret seg noe de siste månedene. Det viktigste er at det kan hentes kapital.- I det amerikanske høykvalitetsmarkedet er det ved inngangen til denne uken hentet godt over 300 milliarder dollar i nyemisjoner på obligasjoner. Vi ser altså at det emmiteres og at det er kjøpere der ute, sa Ringholm blant annet og forklarte hvorfor:- Du har ikke fått så godt betalt for kredittobligasjoner siden juni 1932. Som investor kan du nå velge mellom null prosent rente i stat eller åtte prosent rente på for eksempel en Yara-obligasjon. Risiko er det helt klart forbundet med dette, men selv risikojustert for det verst tenkelige scenarioet er det veldig godt betalt.Se dagens sending og hele intervjuet med Ringholm, ved å klikke her.

Nyheter
Børs