- Betyr det slutten på kronestyrkelse?

Analytikeren blir skeptisk etter nyhet.

Sjefstrategen Ashraf Laidi ved CMC Markets i London - Foto: Selskapet
Børs

Ashraf Laidi og CMC Markets har vært bull til oljevalutaer siden i sommer, og har anbefalt å kjøpe NOK siden desember. I en fersk rapport fra Laidi kommer det frem at CMC Markets er sitert i en omfattende artikkel i dagens utgave av Financial Times. Der blir kronen igjen omtalt som en mulig ny sikker havn. Dette er andre gang på tre dager Financial Times omtaler kronen som sikker havn.Her kan du lese utdrag fra FT-saken - Vi har vært bull til kronen siden desember, og i dagens Financial Times er det en halvside dedikert til en artikkel om kronen som en ny sikker havn. Betyr dette at oppturen i kronen er over? spør Laidi i slutten av analysen.Følg med herKronen er det sterkeste den har vært siden tidlig november 2008 mot en historisk sikker havn, sveitsiske franc. Ifølge Laidi har den norske kronen styrket seg mest av alle valutaer i 2009.

Nyheter
Børs