Blir tallene verre enn ventet IGJEN?

Gang på gang kommer disse USA-tallene inn verre enn forventet. Skjer det nok en gang torsdag? Her er alle dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Uke etter uke kommer de rykende ferske tallene for jobless claims i USA inn verre enn det analytikerne hadde trodd på forhånd. Skjer det igjen klokken 13.30 torsdag?I dag er det også duket for nye arbeidsledighetstall for Norge. Her er alle dagens hendelser:Statistikk: Norge: Byggeareal januar, klokken 10:00Sverige: Arbeidsledighet februar, klokken 09:30ØMU: Industriproduksjon januar, klokken 11:00USA: Jobless claims uketall, klokken 13:30USA: Ledende indikatorer februar, klokken 15:00USA: Philadelphia Fed-indeksen mars, klokken 15:00Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!Annet:Rieber & Søn: Kapitalmarkedsdag på Grand Hotel fra kl. 13:00

Nyheter
Børs