- Det er ingen positive tegn

Analytikerne i Nordea Markets nedjusterer sine forventninger etter nye undersøkelser. - Det er ingen positive tegn, sier en av dem.

Foto: AP
Børs

Analytikerne i Nordea Markets har nylig besøkt riggaktører i oljeservicehovedstaden Houston. Der var bekymringen stor for betydelig lavere aktivitet i 2009, som følge av de lave olje- og gassprisene, skriver Finansavisen tirsdag.På kort sikt kan det bety færre kontrakter for riggselskapene og flere rigger i opplag. Det gir Nordea grunn til å nedjustere sine rateforventninger for sektoren.For nå venter Ingolf Gillesdal i Nordea Markets lavere aktivitet i riggmarkedet og nedjusterer sine rateforventninger.- Det er ingen positive tegn når det gjelder fremtidige kontrakter, skriver Gillesdal i en sektoroppdatering.Også ratene for oppjekkbare rigger (jack-up) er på vei ned.

Nyheter
Børs