- Dette børs-lokomotivet er en doblings-kandidat

Meglersjef mener en av gigantaksjene på Oslo Børs kan doble seg. Her får du hans tre soleklare aksjetips.

Foto: Scanpix
Børs

Meglersjef Sigmund Bagøien i Agilis Færder Securities tror Oslo Børs kan oppleve et realt bear-market-rally i tiden som kommer.- Vi ser for oss at indeksen kan stige opp mot 250. Det ikke er uvanlig med et bear market rally på 15-30 prosent, sier han til Finansavisen torsdag.Bagøiens favorittaksjer akkurat nå er følgende:- Seadrill- Tandberg- Telenor- Vi mener Telenor er en doblingskandidat på sikt. Selskapet handles med en rabatt på henholdsvis 33, 36 og 41 prosent i forhold til sammenlignbare selskaper basert på P/E for ventet inntjening i 2009, 2010 og 2011, sier Bagøien.Les hele intervjuet med Sigmund Bagøien i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs