DnB NOR kjøper IT for fire milliarder

DnB NOR forteller om kjøp av IT-løsninger verdt nesten fire milliarder kroner.

Rune Bjerke, konsernsjef DnB NOR - Foto: Scanpix/iStockphoto
Børs

DnB NOR har inngått en fornyet og utvidet avtale med EDB om kjøp av IT-tjenester. Avtalen har en varighet på fem år og en samlet verdi på rundt 3,8 milliarder kroner.- Dette er en meget viktig avtale for EDB. Vi ser frem til et fornyet partnerskap med DnB NOR, sier konsernsjef Endre Rangnes i EDB.Avtalen omfatter hele DnB NOR konsernet inklusive datterselskaper, og dekker følgende hovedområder:* Sentrale driftstjenester og infrastruktur som drift av nettbank, kjernebank, betalingsformidlingsløsninger og andre sentrale banksystemer og applikasjoner* Desentrale driftstjenester og infrastruktur som løsninger for om lag 10.000 lokale arbeidsstasjoner.* Tjenesteleveranser som distribusjon, print samt leveranse av Basel II-tilpasset løsning for kredittbehandling til Nordlandsbanken.

Nyheter
Teknologi