Elendig sluttspurt på Wall Street

Finansminister Timothy Geithner og sentralbanksjef Ben Bernanke bidro til fall på Wall Street tirsdag.

En nervøs trader på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Wall Street falt tirsdag etter knalloppgang mandag. Nedturen kom etter at finansminister Timothy Geithner og sentralbanksjef Ben Bernanke tok til orde for sterkere reguleringer innen finansnæringen og Nobel-pris-vinner Paul Krugmansa at myndighetene må ta over større banker. Blant finanstaperne finner vi Citigroup Inc., Bank of America Corp, JPMorgan Chase & Co. og Wells Fargo & Company. Finansindeksen var svakest med minus fire prosent.Dow Jones falt 1,5 prosent til 7,660.29 poeng, mens S&P 500 endte ned to prosent til 806,29 poeng. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen kunne vise til et fall på 2,4 prosent til 1.518,16 poeng.Olje- og oljeserviceselskapene ConocoPhillips og Baker Hughes Inc. endte ned mer enn to prosent.Foreløpige tall viser at oljeserviceindeksen (OSX) falt 2,6 prosent, mens oljeindeksen (XOI) falt 2,4 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs