Er du aksjonær i Yara?

Her er fire nyheter innen markedet Yara opererer innen.

Foto: Yara
Børs

Reliance Industries ventes å inngå kontrakter denne uken med gjødselsprodusenter for forsyning av gass, melder Bloomberg. Nyhetsbyrået viser til en talsperson i det indiske oljedepartementet, melder TDN Finans.Bloomberg melder også at kinesiske myndigheter planlegger å opprettholde en streng kontroll på eksport av gjødsel.Videre anbefaler styret i CF Industries aksjonærene å ikke godta budet fra Agrium. Budet er grovt utilstrekkelig, slås det fast. Budet var på 1,7866 Agrium-aksjer per CF-aksje eller 72 dollar i kontanter.TDN Finans melder dessuten at CF Industries gjentar budet på Terra Industries og høyner prisen til 30,50 dollar per Terra-aksje. Bytteforholdet opprettholdes imidlertid.Yara-aksjen stiger 3,2 prosent til 154,75 kroner.

Nyheter
Børs