Er oppgangen over på Oslo Børs?

Børsfest i USA i går, ny solid dag i Asia, men på Oslo Børs er det langt fra noen rally-stemning foreløpig. Slik ser det ut akkurat nå.

Børs

Oslo Børs startet nok en dag på en positiv måte, men har overhodet ikke samme driv i dag som man så i går, eller som man så på USA- og Asia-børsene i går/i natt.Cirka en time etter åpning er hovedindeksen ned 0,47 prosent til 231,34.StatoilHydro-aksjen er ned 0,56 prosent til 124,80 kroner. Brent for levering i mai står i 52,79 dollar per fat (se fyldigere olje-kommentar lenger nede).Det har til nå blitt omsatt aksjer og grunnfondsbevis på Oslo Børs for 1,37 milliarder kroner.Vinner- og taperlistenHelt i tet av vinnerne troner Eitzen Chemical. med en oppgang på 34,89 prosent.Camillo Eitzen & Co., Oceanteam, Tandberg Storage og Tandberg Data er opp mer enn ti prosent.Av de store er det mest oppgang å spore for DnB NOR, som legger på seg 1,82 prosent.Yara stiger 0,32 prosent, REC er opp sammen med Orkla.Taperlisten domineres til dels av flyaksjer, for SAS-aksjen er øverste med en ytterligere nedgang på 7,86 prosent og Norwegian er ned 7,29 prosent.Også Sevan, Birdstep og Frontline daler.Av de store er Telenor ned sammen med Seadrill, Norsk Hydro og PGS.Fremdeles sterk olje - svekker seg noe Oljeprisen er inne i en meget god periode for tiden, og det ser ikke ut til at offensiven er ferdig med det aller første.Siden tirsdag 17. mars har prisen på et fat nordsjøolje med levering i mai lagt på seg neste ti dollar, mens WTI-oljen har blitt åtte dollar dyrere per fat.Mandag opplevde oljen et nytt hopp fra rundt klokken 15, da prisen per fat spratt fra 51,40 dollar til 53,60 dollar.I morgentimene tirsdag omsettes brent for levering i mai for 52,76 dollar per fat, ned 1,33 prosent eller 0,71 dollar siden døgnet tok til.WTI-oljen omsettes for 53,26 dollar per fat, ned 1,00 prosent eller 0,54 dollar dette døgnet.Følg oljeprisen LIVE her!Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs