Fredriksen-aksje markert opp på Oslo Børs

Omsetningen kommer seg på Oslo Børs, mens en aksje er opp over 100 prosent denne uken. Fredriksen-aksjen er igjen betydelig opp.

John Fredriksen. Foto: Scanpix
Børs

Hovedindeksen stiger 0,13 prosent til 221,88 ved lunsjtider. Det er omsatt verdipapirer for 1,8 milliarder kroner så langt. Omsetningen på Oslo Børs har da kommet seg fra tidligere denne uken.StatoilHydro StatoilHydro-aksjen er opp 0,83 prosent til 120,90 kroner. Et fat nordsjøolje på maikontrakt omsettes for 50,20 dollar, ned 46 cent i dag.Oljeprisen har steget markert denne uken.Eitzen Chemical til himmels Eitzen Chemical ble handlet så lavt som 2,09 kroner den 16. mars, etter å ha falt fra 19,50 kroner i fjor sommer. Aksjen er i dag opp 43,37 prosent til 4 kroner. Aksjen har da steget 91,38 prosent siden bunnen på mandag. Eitzen Chemical opplyste i går at alle de tre banksyndikatene aksepterte endringer i lånekrav. Bankene vil da tillate en høyere netto gjeldsgrad i forhold til EBITDA gjennom 2010. Den nye marginen vil være 2,75 prosent.Vinnere og tapere Scan Geophysical stiger 30,30 prosent til 43 øre, mens NorDiag er opp 19,05 prosent til 50 øre.Badger Explorer faller 14 prosent til 8,60 kroner på lav omsetning, mens pennystocken Petroprod fortsetter å være ustabil. Aksjen er ned 13,8 prosent til 25 øre.De mest omsatte Seadrill-aksjen er kraftig opp for andre dagen på rad. I går steg aksjen 8,90 prosent, og er i dag opp 6,57 prosent til 60 kroner. Seadrill-aksjen stiger normalt ved oljeprisoppgang, noe som delvis forklarer oppgangen i aksjen. Så sent som 6. mars var kursen nede i 47 kroner.Yara-aksjen er opp 0,17 prosent til 149,75 kroner, mens Telenor og Norsk Hydro begge stiger over 2 prosent. Veidekke-aksjen er opp 6,3 prosent til 27 kroner på uvanlig høyt volum.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs