Gjør deg klar for flere tall fra USA

Klokken 13.30 offentliggjøres rykende fersk statistikk fra USA. Kan de også denne gang komme til å påvirke markedet? Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Tirsdag legger seismikk-selskapet SCAN Geophysical frem sine resultater for fjerde kvartal 2008. Få også med deg ferske tall for igangsatte boliger i USA februar.Her er hele oversikten over dagens hendelser:Resultatfremleggelser:- SCAN Geophysical: Resultat per 4. kvartalStatistikk: - Tyskland: ZEW-indeksen mars kl 11:00- ØMU: ZEW-indeksen mars kl 11:00- USA: PPI februar kl 13:30- USA: Igangsatte boliger februar kl 13:30Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!Annet:- Norge: NAV-rapport 1-2009, "Hvordan vil en nedgangskonjunktur påvirke arbeidsinnvandrerne i Norge?- UK: Sentralbanksjef Mervyn King holder tale

Nyheter
Børs