Greier Oslo Børs å bryte gjennom 220 poeng?

-Hovedindeksen på Oslo Børs har brutt taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen på Oslo Børs har brutt taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, men ligger fortsatt under det kortsiktige motstandsnivået ved ca. 220 poeng. Dette indikerer en videre svak utvikling på kort sikt, mens brudd over 220 vil være et positivt signal, skriver analytiker Asbjørn Taugbøl.- På mellomlang sikt indikeres en sidelengs utvikling mellom ca. 190 poeng og 250 poeng. Et brudd over 251 poeng vil signalisere innledningen av en stigende trend, mens brudd under 188 vil signalisere videre nedgang, avslutter Taugbøl.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 216,06 poeng, ned 0,08 prosent.

Nyheter
Børs