Har vi sett bunnen i aksjemarkedet?

-Investorer og forvaltere sitter på en bunke med penger, og noen av dem begynner nå å stikke foten i vannet, sier forvalter Thomas Romig.

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Børs

Fredag er det små utslag på de viktigste børsene i Europa. I Tyskland faller DAX-indeksen 0,03 prosent, i UK er FTSE 100-indeksen ned 0,10 prosent mens CAC 40-indeksen i Frankrike legger på seg 0,17 prosent. På Oslo Børs kan investorene glede seg over et en oppgang på 1,59 prosent.- Det er fremdeles for tidlig å kalle dette for et vendepunkt. Det er helt klart et bear-market rally. Investorer og forvaltere sitter på en bunke med penger, og noen av dem begynner nå å stikke foten i vannet, sier Thomas Romig, forvalter i Cominvest Asset Management i Frankfurt, til Bloomberg.

Nyheter
Børs