Her er mine åtte favoritt-aksjer

Aksjestrateg forteller hva som er hans favorittaksjer midt i krisen. - Aksjer med solide balanser og god visibilitet på kontantstrømmen anbefales, heter det.

Erlend Lødemel - Foto: Finansavisen
Børs

Aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB Nor Markets har følgende åtte favorittaksjer:- Subsea 7- PGS- Kongsberg Gruppen- Det Norske Oljeselskap- Telenor- Tandberg- Opera- Sparebank SMN- Kreditt og kapital er fortsatt mangelvare. Vil anbefaler aksjer med solide balanser, god visibilitet på kontantstrømmen og begrenset eksponering mot forverring av makroøkonomien, sier strategen.Han forklarer DnB NOR Markets sine aksjetips på denne måten:- Vi er fortsatt positive til oljeprisen. Når det gjelder Telenor så tror vi at turbulensen knyttet til arresten av deres aksjer i Vimpelcom gir en kjøpsmulighet, sier Lødemel til dn fredag.

Nyheter
Børs