Her er ukens kanon-aksjer

Uken på Oslo Børs har bydd på både oppturer og nedturer for investorene. Disse aksjene derimot, har for det meste opplevd jubel siden mandag.

Børs

Det har vært en relativt sterk uke på Oslo Børs og uken sett under ett har hovedindeksen steget med i overkant av 5,60 prosent.Enkelte aksjer har likevel opplevd kraftige nedturer, som Oceanteam og Crew Gold, som har slanket seg med henholdsvis 47,63 prosent og 17,10 prosent.For disse aksjene har denne uken imidlertid for det mest dreid seg om oppgang:1. Eitzen Chemical - har steget 64 prosent denne uken2. BW Gas - har steget 21,86 prosent denne uken3. DnB NOR - har steget 21,86 prosent denne uken4. American Shipping Company - har steget 18,52 prosent denne uken5. Seadrill - har steget 18,25 prosent denne ukenDette er de beste aksjene denne uken på OSEAX. På Oslo Axess er SCAN Geophysical best med en oppgang på 58,33 prosent.

Nyheter
Børs