- Hva er dette for slags forstokket vranglære?

Trygve Hegnar tar i mandagens Finansavisen et kraftig oppgjør med SVs finanspolitiske talsmann og det han kaller forstokket vranglære?

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Finansavisen
Børs

Trygve Hegnar benytter lederen i mandagens utgave av Finansavisen til å ta et oppgjør med SVs finanspolitiske talsmann Heikki Holmås.Holmås sa nylig følgende til Dagbladet:- Det er jo ikke tvil om at jeg mener at det hadde vært bra om alle i Norge hadde ventet et år med å pusse opp huset sitt, så kunne vi heller brukt mer penger på skoler og sykehus.Dette mener Hegnar er tull og kaller uttalelsen for "forstokket vranglære?"- Med rundt 200 nye arbeidsløse her i landet hver eneste dag, er det ikke mangel på hender lenger. Også dette burde SVs finanspolitiske talsmann vite. Bli ferdig med studiene, Holmås!, skriver Hegnar.Les hele Trygve Hegnars leder i mandagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs