Hvor går aksjemarkedet?

Mange av børsene i Europa opplever kursfall etter flere dager med optimisme. - Det økonomiske landskapet er fortsatt utfordrende, sier analytiker Chicuong Dang.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs

Etter flere dager med optimisme peker i dag pilen ned på mange av børsene i Europa. Dow Jones Stoxx 600 indeksen er ned rundt én prosent etter å ha gått opp nesten ti prosent de siste fem dagene.De siste dagers optimisme skyldes positive uttalelser fra Citigroup, Bank of America og JPMorgan Chase & Co, hvor ledelsen hevder at de har tjent penger de to første månedene i 2009.- Det er for tidlig å si at det er håndfaste bevis på forbedringer. Det er ingen grunn til å tro på en bærekraftig oppgang. Det økonomiske landskapet er fortsatt utfordrende, sier Chicuong Dang, analytiker i KBL Richelieu Gestion i Paris, til Bloomberg.

Nyheter
Børs