Intex Resources med avtale på Filippinene

Et datterselskap av Intex Resources ASA har i dag inngått ny avtale.

Foto: Tennen-Gas - Creative Commons
Børs

Et datterselskap av Intex Resources ASA, Aglubang Mining Corp., har idag inngått en produksjonsdelingsavtale (MPSA) med den filippinske regjeringen for områdene Buraboy og Upper Kisluyan, som ligger i Occidental-provinsen på øya Mindoro i Filippinene. Denne avtalen markerer sluttstenen på en to år lang godkjenningsprosess.Avtalen gir selskapet eksklusive rettigheter til nikkelutvinning i det berørte området i en 25-års periode (inkludert letefasen). Nikkelforekomsten er i dag potensielt en av de største nikkel-lateritt forekomstene i verden.- Vi er svært glade for at denne lange og omfattende prosessen har ledet til at filippinske myndigheter har inngått denne MPSA med Intex for Mindoro Nikkel prosjektet, uttaler administrerende direktør Erlend Grimstad i en kommentar.

Nyheter
Børs