Investorlegende spår børsrally

- En må være svært forsiktig slik at en ikke mister denne muligheten, sier investorlegenden Mark Mobius.

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Børs

Ifølge DN tror investorlegenden Mark Mobius at et nytt børsrally er underveis i de fremvoksende markedene. Shanghaibørsen har allerede lagt på seg rundt 30 prosent siden nyttår.Han er overbevist om at oppgangen i Asia vil fortsette. Hovedårsaken er at de asiatiske børsnoterte selskapene har relativt liten gjeld og vil være i stand til å stå imot nedturen.- En må være svært forsiktig slik at en ikke mister denne muligheten. Med alle de negative nyhetene er det en tendens til å ville holde igjen. Jeg har en følelse av at vi er på bunnen og at vi for tiden bygger et fundament for det neste store børsrallyet, sier Mobius til Bloomberg.

Nyheter
Børs