- Kjendis-aksjen har 220 prosents oppside

Flere kjendisinvestorer sitter med aksjer i selskapet allerede. Nå mener meglerhus at du også bør investere i Norske Skog. - Aksjen er attraktiv, heter det.

Spetalen og Stordalen Foto: Finansavisen
Børs

Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen sitter med aksjer i Norske Skog, og nå mener meglerhuset DnBNOR Markets at aksjen kan være et attraktivt kjøp også for deg.- Ser vi litt utover våren bør Norske Skog være et attraktivt alternativ. Ledelsen har gjennomført enkelte svært positive salg av virksomheter, sier meglerhuset.DnB NOR Markets har nå en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 40 kroner per aksje.Norske Skog stiger i dag 4,50 prosent til 12,55 kroner, og det betyr at DnB NOR Markets mener aksjen har nærmere 220 prosents oppside.

Nyheter
Børs