- Kjøp denne aksjen nå

- Aksjen har gitt et tydelig kjøpssignal, er inne i en god periode og videre oppgang indikeres, skriver meglerhus om DnB NOR-aksjen. De mener aksjen har 25 prosents oppside.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities har foretatt en nærmere analyse av DnB NOR-aksjen, og mener den nå kan være et godt kjøp- DnB NOR har brutt opp gjennom viktig motstand rundt 29 kr og dermed gitt kjøpssignal fra en tydelig omvendt-hode-skuldre-formasjon, skriver meglerhuset i et analysenotat mandag.De opprettholder derfor en kjøpsanbefaling på DnB NOR med kursmål 40 kroner, melder Stocklink, altså har aksjen en oppside på 25 prosent, ifølge meglerhuset.- Bruddet opp skjedde på høyt volum, noe som øker signifikansen av signalet. Videre oppgang indikeres. Ikke noe tydelig motstand før over 40 kroner, heter det videre.Også analysehuset Investtech spår videre oppgang for DnB NOR-aksjen.- DnB NOR har hatt har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 29,09 kroner. Videre oppgang til 49,89 kroner eller mer er signalisert, heter det i et notat mandag.

Nyheter
Børs