Kjøp, kjøp og kjøp

Forvalter Truls Evensen har funnet frem til tre aksjer som kan stige i et utfordrende børsklima.

1
Børs

I et intervju med Finansavisen sier Storebrand-forvalter Truls Evensen at Oslo Børs fremdeles står foran store utfordringer. Han beskriver seg selv og resten av teamet i Storebrand som relativt forsiktige forvaltere som primært kjøper typiske «value»-aksjer.Les også: Det kan utløse et børsrally.Kjøpsanbefalingene:•Hydro•Yara•Austevoll- Denne gangen forsøker vi å være litt mer kortsiktige når vi nå anbefaler Hydro. Aksjen har ikke vært med på den kraftige oppgangen de seneste to ukene og bør ha en del å gå på. Hydro har lite gjeld og vil slik sett klare seg bra fremover. Aluminiumsbransjen har dessuten vært flink til å kutte kapasitet, samtidig som prisene ser ut til å ha strammet seg noe til, sier Evensen.

Nyheter
Børs