Kjøp, kjøp og selg

Lyst til å investere utenfor Norge? Eksperter trekker frem to aksjer som kan klatre i verdi utover våren, og et selskap som kan møte utfordringer.

Foto: AP
Børs

Den svenske avisen Affärsvärlden anbefaler leserne å satse på to aksjer som kan klatre på Stockholmsbørsen utover våren. Denne gang er det teleoperatøren Tele 2 og miljøselskapet Tricorona som får hederlig omtale. Investeringsselskapet Svolder får derimot en kald skulder.-En bra markedsposisjon og stabil inntjening gjør Tele 2 til en interessant investering i urolige tider, skriver avisen.-Dersom konjunkturene forbedres, og ingen politiske besluttninger stikker kjepper i julene for Tricoronas forretningsmodell, er aksjen et bra kjøp på sikt, selv om risikoen er høy, skriver Affärsvärlden-Aksjen handles i dag til en rabatt på 19 prosent. Det gir mulighet for en viss innhenting, men det holder ikke til at vi skal lokkes til et kjøp, skriver avisen om Svolder.

Nyheter
Børs