Kuppet budrunden for 13,5 millioner

Det ble trangt i døren under en visning denne uken i det populære villaområdet ved Blindern og Ullevål Hageby i Oslo.

Boliger til salgs - Foto: Scanpix
Børs

Takst og prisantydning for villaen i Prestegårdsveien var på forhånd satt til 12 millioner kroner, skriver Finansavisen. Kilder med kjennskap til budprosessen sier til avisen at boligen gikk for 13,5 millioner kroner - etter ett bud.Boligen ligger i et tett bebygget villaområde. Huset er pusset opp i 2002, og er egentlig en hel horisontaldelt tomannsbolig, med én leilighet i hver etasje. Boligen kan enkelt konverteres til enebolig, og har et samlet areal målt i primærrom på 210 kvadratmeter. Tomten er på knapt 1,3 mål med en stor hage.Ifølge Finansavisen innrømmer gjerne advokat og megler Torbjørn Ek at kontoret hadde sikret seg et lukrativt boligsalg.- For godt bemidlede kjøpere er dette et område av særdeles stor interesse, fordi det ligger stille til, men samtidig nær sentrum. Vi visste at det ville komme mange på visning, sier han.Blindern-villaen ble formidlet av Eks meglerkollega Linda Klokk.

Nyheter
Næringseiendom