Meglerhus SKRIKER kjøp om denne aksjen

En kjempekontrakt er allerede på plass, og flere er på vei for Acergy. - A screaming buy, sier nå meglerhus om aksjen.

Foto: Scanpix
Børs

- A screaming buy, skriver analytiker Frederik Lunde i Carnegie om Acergy i en oppdatering.Tirsdag denne uken fikk oljeserviceselskapet og partneren Sapura en kontrakt med Shell på Gumsut-Kakap-feltet utenfor Malaysia til en verdi på 825 millioner dollar, skriver Finansavisen torsdag.Fredrik Lunde trekker frem at at Acergy handles til 2,7 ganger EV/EBITDA på 2009-estimatene og 2,3 ganger på 2010-estimatene. Han peker videre på at selskapet er gjeldfritt og betaler utbytte.I tillegg opererer det i et marked med høye inngangsbarrierer, få aktører, sterke vekstutsikter og med en kontrollert flåtevekst.Carnegie-analytikeren tror selskapet vil nå en omsetning på 14,5 milliarder kroner i 2009 og et driftsresultat før nedskrivninger på 2,2 milliarder.

Nyheter
Børs