Meglersjef om utviklingen på Oslo Børs

-Tilliten til å investere i aksjer er noe på vei tilbake, sier meglersjef Paal Karstensen.

DnB NOR Markets' aksjesjef Paal Karstensen. Foto: Finansavisen
Børs

Etter gårsdagens oppgang på 3,96 prosent, faller hovedindeksen i dag tilbake 1,84 prosent og står dermed i 228,16 poeng. Meglersjef Paal Karstensen i DnB NOR Markets sier til TDN Finans at det er naturlig med en pust i bakken etter den siste tids kursoppganger.Meglersjefen understreker at det positive momentet i markedet fortsatt er intakt.- Den positive utviklingen vi har hatt er en naturlig konsekvens av at enkelte tiltakspakker har hatt en umiddelbar effekt både i form av at renten har falt og dollaren har svekket seg. Tilliten til å investere i aksjer er noe på vei tilbake, men det er fortsatt et stykke igjen, det ser man blant annet på omsetningen, sier Karstensen til TDN Finans.

Nyheter
Børs