Mengder av rykende fersk statistikk

Tirsdag blir en lang liste av nye tall offentliggjort. Pass på å få med deg alle dagens hendelser her.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

En hel mengde med nye tall og statistikk blir i dag offentliggjort, fra blant annet Frankrike, Tyskland og for ØMU-landene generelt.Her er hele dagens oversikt over hendelser:Statistikk: - Frankrike: Privatforbruk februar, klokken 08:45- Frankrike: Business confidence mars, klokken 08:50- Frankrike: PMI, foreløpig, mars, klokken 09:00- Frankrike: PMI tjenester, foreløpig, mars, klokken 09:00- Tyskland: PMI, foreløpig, mars, klokken 09:30- Tyskland: PMI tjenester, foreløpig, mars, klokken 09:30- ØMU: PMI, foreløpig, mars, klokken 10:00- ØMU: PMI tjenester, foreløpig, mars, klokken 10:00- UK: KPI februar, klokken 10:30- ØMU: Industriordre januar, klokken 11:00Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!

Nyheter
Børs