Milliardærens seddelpresse går for fullt

Milliardæren tok selskapet av børs, er nå upåvirket av finanskrisen og tjener penger som gress.

konsernsjef Henning Hansen i Confirmit - Foto: Finansavisen
Børs

Milliardæren Alexander Vik tok Confirmit av børs da finanskrisen herjet i høst. Programvareselskapet satt igjen med en resultatmargin på 16,6 prosent, skriver Finansavisen tirsdag.- Vi har nylig signert den største enkeltkontrakten noensinne, den gir oss 1,1 millioner dollar i årlige abonnementsinntekter, sier konsernsjef Henning Hansen i Confirmit.Det har gått over fem måneder siden Confirmit ble tatt av børs, etter at den norskamerikanske investoren Alexander Vik kjøpte ut de siste aksjonærene.Nå er 2008-tallene revidert og godkjent. Omsetningen endte på 320 millioner kroner, en vekst på 34 prosent sammenlignet med 2007. Bunnlinjen endte på 53 millioner, dermed klarte selskapet en resultatmargin på 16,6 prosent.- Vi driver etter de samme prinsippene som da vi var børsnotert. Den største forskjellen er at vi kan ha litt mer åpen kommunikasjon internt, sier Hansen, som hevder at selskapet opplever en veldig positiv utvikling, selv innen salg til finanssektoren.

Nyheter
Børs