- Mine fire sole-klare aksjetips

Forvalter forteller deg hvilke aksjer han mener du bør satse på. - Solide selskaper som tjener penger også i vanskelige tider bør foretrekkes, sier han.

Foto: Scanpix
Børs

- Den realøkonomiske nedgangen har blitt dypere enn man ventet bare måneder tilbake, og den blir dypere enn tidligere resesjoner, sier Lars Erik Moen til Finansavisen tirsdag.Forvalteren i Danske Capital har de største posisjonene i porteføljen i solide børslokomotiver han tror vil tjene penger også i tøffe tider.- Vi har posisjoner i selskaper med produkter som konsumentene vil prioritere i vanskelige tider. Telenor er et slikt, sier Moen, som har følgende fire aksjetips.- StatoilHydro- Yara- DnB NOR- TelenorLars Erik Moen og han kolleger i Danske Capital tror på økt matvareproduksjon fremover, at nedgangen i etterspørselen etter olje bare er et midlertidig resultat av resesjonen og at frykten allerede er priset inn i DnB NOR-aksjen, noe som gjør den til et bra kjøp.Les hele intervjuet med Lars Erik Moen i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs