Mye å spare på pund-shopping

Pundet er på historisk lavmål. Det gir deg gode deals på nettet.

Foto: iStockphoto
Børs

Det britiske pundet falt like etter jul ned til 9,35 kroner, og hentet seg raskt opp til et mer historisk normalt nivå rundt 10 kroner. I dag faller pundet igjen, og ble i dag handlet på 9,20 kroner. Dette er det svakeste siden 1977!Tidenes laveste notering for GBPNOK-krysset på 8,3861 kroner ble satt 1. november 1976.Shopping I fjor sommer var det dollar som var netthandlevaluta, mens du nå kan gjøre gode deals fra England.Tips til hjemmesider hvor du kan spare stort:Play.com - DVD og musikk. Gratis fraktLookfantastic.com - Sminke, hår og spaproduktereBay.co.uk - Alt mulig, brukt og nytt, men du betaler i pund!amazon.co.uk - Bøker, DVD og musikk.ASOS.com - As Seen On Screen - klær som ligner på det du har sett på TV og film.Husk tollgrense på 200 kroner

Nyheter
Teknologi