Nå faller Oslo Børs

Etter flere timer med børsoppgang peker nå pilen ned på Oslo Børs.

Børs

Oslo Børs startet tirsdagen med kursfall men hentet seg raskt inn igjen. Etter flere timer i positivt terreng peker nå pilen ned. I skrivende stund står hovedindeksen i 215,31 poeng, ned 0,22 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 2,5 milliarder kroner.Et fat nordsjøolje, med levering i mai, omsettes for 45,84 dollar, ned 1,33 prosent.Stor selskap som Norsk Hydro og Yara faller henholdsvis 4,03 prosent og 2,55 prosent.Vinnerlisten toppes av Reservoir Exploration Technology som stiger 25,71 prosent. Oppgangen kommer etter nyheten om at en ukjent kunde i Jyske Bank har kjøpt over ti prosent av aksjene i selskapet.- Den nye investorens strategi kan enten være å fremtvinge et pliktig bud fra Lime Rock og tjene grovt på det eller å kjøpe selskapet selv for langt under den prisen Lime Rock eventuelt må betale, noe som kan være attraktivt for en industriell eier, sier en investor til Finansavisen tirsdag.Se dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV klokken 16.05.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs