Når bør du kjøpe aksjer?

Aksjestrateg Erlend Lødemel frykter skuffelser og turbulens i aksjermarkedet på kort sikt. Har du derimot et tolvmåneders perspektiv, ser fremtiden lys ut.

Erlend Lødemel - Foto: Finansavisen
Børs

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 215,93 poeng, opp 0,06 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 3,4 milliarder kroner.Aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB NOR Markets sier til TDN Finans at han er positiv til aksjemarkedet på tolvmåneders sikt. Samtidig understreker han at han er nøytral til markedet i det korte bildet.Lødemel tror en sterk oljepris i andre kvartal kan bidra til å løfte markedet.-Vi frykter at det kan komme ytterligere skuffelser i markedet på makrofronten og ytterligere nedjusteringer av inntjeningsestimatene. Det er også risiko for ny bankturbulens i Europa og USA, sier Lødemel. Han tror aksjemarkedet på et tidspunkt vil begynne å ignorere ytterligere nedjusteringer av inntjeningsestimatene.

Nyheter
Børs